TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSKULUT

Toimitamme tilaukset valintasi mukaan Postin erilaisina paketteina, joita voit seurata lähetystunnuksella. Pienlähetyksiä ei pysty seurantanumerosta huolimatta seuraamaan. Paketit lähetään meiltä 1-2 arkipäivän kuluessa. Valittavanasi ovat seuraavat toimitustavat:

Postin kirjelähetys (“Kirjelähetys (suoraan kotiin)”) 1.90 €
Paketti tulee suoraan postiluukusta tai -laatikkoon 1-2 arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä. Paketista ei valitettavasti tule saapumisilmoitusta mutta luulisi sen huomaavan kun siihen kompastut kotiin tultaessa (mikäli asut omakotitalossa tms. muista hakea postit postilaatikosta!).

Kun pakettisi on tarpeeksi pieni mahtumaan postiluukusta, tulee se sinulle siis suoraan kotiin. Valitettavasti näitä pienlähetyksiä ei pysty seuraamaan.

Postin Economy-paketti (“Postipaketti”) 5.90 €
Paketti on noudettavissa lähimmästä postitoimipisteestä tai vaihtoehtoisesti valintasi mukaisesta postista 1-2 arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä. Paketin saapumisilmoitus lähetetään ensisijaisesti tekstiviestillä, joten muista ilmoittaa matkapuhelinnumerosi tilauksen yhteydessä. Mikäli puhelinnumero ei ole tiedossa, saapumisilmoitus lähetetään sähköpostitse tai postitse. Pakettia säilytetään postissa 7 päivän ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan meille.

Mikäli pakettisi on tarpeeksi pieni mahtumaan postiluukusta, tulee se sinulle suoraan kotiin. Valitettavasti näitä pienlähetyksiä ei pysty seuraamaan.

Postin pakettiautomaattipaketti (”SmartPost”) 5.90 €

Paketti on noudettavissa yhden arkipäivän kuluessa paketin lähettämisestä valitsemastasi postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa. Muista siis ilmoittaa matkapuhelinnumerosi tilauksen yhteydessä. Pakettiautomaatteihin toimitettujen pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta, jonka jälkeen lähetys palautetaan meille.

Close Menu
×
×

Cart